Monday, February 26, 2007

δώρο-έκπληξη

Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται πάντοτε εκεί που δεν τα περιμένεις. Σωστά? Σαν δώρο έκπληξη. Έτσι έρχονται κι οι άνθρωποι στη ζωή σου. Ανοίγεις ένα πρωί τα μάτια σου κι είναι εκεί. Και σ’ αγαπάνε. Κι είναι ωραίο να σ’ αγαπάνε. Αλλά πιο ωραίο να στο δείχνουν.



Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Κι έτσι το βράδυ είσαι σπίτι σου, μα το ξημέρωμα σε βρίσκει σ’ άλλον κόσμο. Χωρίς καν να καταλάβεις πως. Κι είναι κόσμος όμορφος, γεμάτος εκπλήξεις κι αυτός. Κάθε γωνιά που στρίβεις και μια πρόκληση, δεν ξέρεις τι θα αντικρίσεις.


Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Και προσπαθείς να τα κρατήσεις εκεί. Να ρουφήξεις μέσα σου όσο περισσότερα γίνεται. Να κρατήσεις εικόνες, ήχους , μυρωδιές, γεύσεις. Να ζήσεις στιγμές, την κάθε μια χωριστά, την κάθε μια όσο πιο έντονα γίνεται. Να ποτίσουν μέσα σου και να μείνουν εκεί, στο κουτάκι με τις χαρούμενες στιγμές, τις μοιρασμένες με ανθρώπους αγαπημένους.

Τα πιο όμορφα γενέθλια ήρθαν εκεί που δεν τα περίμενα.. Και κράτησαν 4 ολόκληρες μέρες. Δύσκολη η προσγείωση ξανά στην πραγματικότητα..

5 comments:

loveisadog said...

ευτυχισμενη νασαι..και για Χρονια πολλα.

Anonymous said...

τελεια.. γενέθλια και special ταξίδι.. τέλεια.. Χρόνια σου Πολλά Σφηνάκι μου.. πάντα να σ' αγαπάνε και να στο δείχνουν.

2 Shots of Happy, 1 Shot of Sad said...

loveisadog..deadend mind..σας ευχαριστώ! Να είστε καλά! :)

MåvяiÐåliå said...

Χα! η Πόλη μου!
Ωραίο δώρο γενεθλίων σου κάνανε.
Χρόνια πολλά έστω κι αργά!

GLOBAL said...

Καλέεεεεεε με αφήνει ο blogger να σου αφήσω σχόλιο!!!!!
Χρόνια πολλάαααααααααααααααα (κι από ΄δω μεριά).