Thursday, February 15, 2007

.


Είναι σαν να κατέβηκα σε λάθος στάση και δε μου μένει τίποτε άλλο να κάνω παρά να περιμένω το επόμενο λεωφορείο. Κι είναι σαν να έχω κολλήσει εδώ. Μακριά απ όλους. Μα πιο πολύ μακριά από αυτούς που δε θα ‘πρεπε, αυτούς που αγαπάω. Μια στάση που με κρατά σε απόσταση. Και στέκομαι χωρίς να μπορώ να κάνω βήμα. Και δεν είναι πως όλα τρέχουν μπροστά μου κι απομακρύνονται. Είναι που εγώ δε μπορώ να τ’ ακολουθήσω, να τρέξω πίσω τους. Και δεν είναι πως δεν το θέλω. Είναι που τα πόδια μου έχουν παραλύσει και δεν τα ελέγχω πια. Κι όσο στέκομαι εδώ τόσο βλέπω να ξεμακραίνουν όλα. Και δεν είναι πως μου αρέσει. Είναι που ψάχνω τρόπο να το αλλάξω μα δε βρίσκω. Και δεν είναι πως δε θέλω να μιλήσω. Είναι που όσο λιγότερο μιλάω τόσο λιγότερα έχω να πω. Και δεν είναι πως δεν καταλαβαίνω ότι πληγώνω, ούτε πως δε με νοιάζει. Είναι που δεν ξέρω τι να κάνω.
Είναι σαν να κατέβηκα σε λάθος στάση και δε μου μένει τίποτε άλλο να κάνω παρά να περιμένω το επόμενο λεωφορείο. Κι αν είναι το σωστό, θα είναι όλοι εκεί μέσα.. Μα μέχρι τότε.. στη στάση. Και στη γαμημένη αυτή απόσταση..

7 comments:

celsius33 said...

Δεμ ήξερα ότι και στην Αγγλία έχουνε τέτοιο πρόβημα με τα λεοφωρεία τους :) Εξαιρετικό ποστ , με συγκίνησε , εύγε

Anonymous said...

α να σου πω , θέλεις ξύλο πάλι μου φαίνεται , και ξέρω και ποιος θα στο δώσει , όταν είδα τη φωτό , είπα η παλιά καλή Σοφία , που δε μπορεί κάποιος περαστικός θα την πάρει στο κυνήγι που τον απαθανατίζει.
σταμάτα να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη , απλά είναι τα πράγματα και μην αφήνεις κανέναν να στα κάνει δύσκολα , ούτε εσύ να μην τα μπλέκεις , μπορούμε να χαλαρώσουμε όλοι και να μην παίρνουμε τίποτα στα πολύ σοβαρά;
μιας και είσαι σε εκείνη τη γαμοστάση ,αντί να κάθεσαι να περιμένεις το κωλολεωφορείο , κόψε καμιά βόλτα στη γειτονιά ,μπορεί να την ανακαλύψεις και να σαρέσει. και μετά να περάσει το λεωφορείο και να του δώσεις μια μούτζα αντί να το σταματήσεις.
άντε μη βγάλω τη βρεγμένη σανίδα.
φιλί

υγ, επίσης να τονίσω στο σημείο αυτό ότι δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.

loveisadog said...

...

(σεβασμος)

Anonymous said...

σαν να έκανες ένα λάθος, και τώρα σε έχει πιάσει ανυπομονησία που δεν μπορείς να το διορθώσεις όσο γρήγορα θα ήθελες. σωστά; άσχημο συναίσθημα, συμφωνώ σφηνάκι.. συμβουλή δεν έχω, μόνο κατανοηση. φιλί.

Serenity said...

Άσκηση υπομονής. Άσκηση αποδοχής.

Φιλί κι από μένα.

GLOBAL said...

μωρή πάρτα τα ποδάρια σου.

μέχρι τότε ντριν και πάλι ντριν.

Ναταλία said...

Ax βρε shotάκι μου.....
Να σε κάνω λίγο να χαμογελάσεις; Σούχω στείλει μια πρόσκληση μέσω του μπλογκ μου.......αν θες.....