Wednesday, May 31, 2006

Tick


Σήμερα είμαι σε υπερένταση. Δεν ξέρω αν φταίει η έλλειψη ύπνου (καταραμένο report!), αν φταίει η καφεϊνη στο αίμα μου (απο χθες έχω σταματήσει να μετράω τους καφέδες, μάλλον δε με συμφέρει) ή αν είναι μια δόση χαράς που κατάφεραν να μπουν 4 ticks στην things to do λίστα μου σήμερα!

1. Άλλαξα δωμάτιο. Ναι! Πάλι! Έτσι για να μη βαριέμαι βρε αδερφε. ‘Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου?’ ‘Α, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλάζω δωμάτια, να τα δοκιμάσω όλα πριν φύγω από εδω.’ Πίκρα νουμερο 1: Shared room και πάλι... Πίκρα νούμερο 2: (δώσε βάση) Παίρνω κλειδί, βρίσκω τη σωστή πόρτα (μη νομίζεις πως ήταν εύκολο!), ανοίγω και με περιμένει έκπληξη.. Αυτές τις παντόφλες κάπου τις ξέρω..κάπου τις έχω ξαναδεί... Όχι..δεν είναι δυνατόν! Ω ναι...η κινέζα..η ίδια πάλι... What are the chances of that??? Όσο εγώ κυνηγάω την τύχη μου, η ατυχία μου κυνηγάει εμένα και δεν έχω καταφέρει ακόμη να της ξεφύγω. Μα είναι δυνατόν? Αν υπάρχει κάποιος εκεί πάνω φηλά, σίγουρα παίζει μαζί μου. Το διασκεδάζει τρελά ο τύπος! Ε ρε γλέντια!

2. Το report έτοιμο και μόλις εστάλη. Φύγε κακό απ΄τα μάτια μου! Κουτσά στραβά το τελείωσα επιτέλους. Χαλάλι και το ξενύχτι. Ανάσα βαθειά. Ουφ! Του χρόνου πάλι.


3. Το καινούριο σπίτι στο Nottingham έκλεισε επίσημα πλέον. (Ναι! Και εκεί αλλαγή!) Η προκαταβολή μπήκε. Η νυν σπιτονοικοκυρά ενημερώθηκε για την αναχώρηση. Ολα έτοιμα για μετακόμιση. Θα ρθει κανείς ρε να βοηθήσει? :p

4. Αποφασίστηκε πλεον η ακύρωση του ταξιδιού στην Ελλάδα. Και Βέγγος να γίνω δεν τα προλαβαίνω όλα μεχρι τις 6/6. Ασε που ακούω πως έχετε ζέστη πολλή εκει κάτω...καλά είμαστε εδώ στη δροσιά για την ώρα (λέμε τώρα..). Βέβαια ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω με το εισητήριο. Αν αλλάξω ημερομηνίες το κόστος είναι όσο και η η τιμή του εισητηριόυ. Αν το ακυρώσω θα μου δώσουν πισω το τρομερό ποσο των 26 (ολόκληρων, ε!) λιρών. Με λίγα λόγια, τσάμπα λεφτά έδωσες μαλάκα και πάλι. Αλλα δε βαριέσαι... Εγώ σήμερα είμαι καλά! Και δε βλέπω καν την υπόλοιπη λίστα όπου χίλια δυο άλλα περιμένουν για ένα tick. Και αύριο μέρα είναι.

5 comments:

Θεριό Ανήμερο said...

Φοράω φακιόλι και έρχομαι για την μετακόμιση, περίμενέ με!!!!

Xilaren said...

πόσο γνώριμα όλα αυτά! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Jimmy Bloody Rose said...

Έλεγα κι εγώ ότι απόψε θα άκουγα εκπομπή σου...!
Αν και τις μετακομίσεις τις συχένομαι έρχομαι, αν με φιλοξενήσεις!(η έννοια του τσαμπατζή LOL)
Μόνο πες μου τί ρούχα να πάρω.
Να κατεβάσω απ΄το πατάρι χοντρό μπουφάν,ή με τζιν μπουφάν θα 'μαι ΟΚ;
Καλό κουράγιο!
see ya!

Anonymous said...

Το εισιτήριο δεν γίνεται να το πουλήσεις σε κανέναν άλλο; Αν έχετε κανένα σοσάιετι με έλληνες εκεί να τους πεις πως έχεις ένα εισιτήριο ίσως ξέρουν κάποιον που θέλει να ταξιδέψει.

Φαντάζομαι την ώρα που είδες την παντόφλα και λιώνω στο γέλιο..χαχαχα , και μετά κινηματογραφικά να σηκώνεις το βλέμμα μέχρι να φτάσεις στο πρόσωπο με τη κρέμα!

Τι να πω , πάντως μιας και αλλάζεις συνέχεια χώρους μπορείς να ζητήσεις από αυτό το κορίτσι να σου μιλήσει για το φενγκ σούι , δε μπορεί κάτι θα ξέρει να φανεί σε κάτι χρήσιμη βρε αδερφέ, και εσύ μετά να πειραματίζεσαι σε κάθε δωμάτιο.

Μια άλλη πρόταση είναι να ανοίξεις ένα μπλογκ κατά το παράθυρα, αλλά εσύ νά το λες δωμάτια και να βάζεις εκεί τις ανάλογες φωτό.

Τέλος μπορείς να γίνεις συγγραφέας και να γράψεις την δωματιάδα.

Καλή σου μέρα :))

2 Shots of Happy, 1 Shot of Sad said...

*Θεριό, περιμένω! Ήρεμα όμως ε? Μια νευρικότητα διακρίνω, μη μου τα σπάσεις όλα! :p Thanks anyway! :)

*xilaren, από αυτήν ουυυυυ, να φάν κι οι κότες. Δεν κάνω εξάλλου και τιποτε αλλο, υπομονη!

*jimmy, εγώ είμαι ακόμη με το χειμωνιάτικο το μπουφάν...Στη θέση σου θα έμπαινα στον κόπο να ψάξω στο πατάρι! Μου χουνε λείψει οι εκπομπούλες. Αντε να τελειώνω απο δω, να γυρίσω πίσω να τακτοποιηθώ να ακούσουμε παρέα κανένα λαλα.

*Roxanne μου, ευτυχώς όταν μπήκα μόνο παντόφλα είδα γιατί έλλειπε εκείνη την ώρα.Φαντάστηκα πως θα την δω χθες βραδυ αλλά κοιμόταν ήδη όταν γύρισα. (Ασε που είπα να μην ανάψω φως και την ξυπνήσω και τα φαγα τα μούτρα μου..)Ηταν το πρώτο πράγμα που είδα όμως όταν ανοιξα τα μάτια μου σήμερα το πρωί..
Γαι το φενγκ σουι ναι, να τη ρωτήσω..Θα καταλάβω όμως τι θα μου πεί?
Το μπλογκ με τα δωμάτια δεν είναι καθόλου άσχημη ιδεα! Θα έχω υλικό μπόλικο! :p
Για τη δωματιάδα βέβαια έχω κάποιους ενδοιασμούς...
Όσο για το εισητήριο, αυτό κοιτάω σήμερα, αν μπορώ να αλλάξω όνομα. Αντε να δούμε..

Α, καλημέρα είπα..?
Καλημέρες λοιπόν! :)